Acasă WorkShop Școala de Public Speaking al Asociației „Better Youth” (Corespondență de la Stelian...

Școala de Public Speaking al Asociației „Better Youth” (Corespondență de la Stelian Raicu, Responsabil PR Asociația Better Youth)

175
1


Asociația Better Youth invită tinerii cu domiciliul în Sectorul 3 al Municipiului
București să ia parte la proiectul „Școala de Public Speaking”, proiect finanțat cu fonduri  nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 3 din București, prin care se urmărește să le ofere tinerilor oportunitatea de a participa la workshopuri gratuite de public speaking. Scopul proiectului  este de acrește gradul de acces al tinerilor din Sectorul 3 la educație non-formală pentru îmbunătățirea performanțelor educaționale, abilităților și competențelor personale.

Curs Public Speaking Începători

Workshopurile din cadrul proiectului se vor desfășoară în perioada 25 septembrie–12 noiembrie 2023, cu un număr de 5 grupe, iar fiecare grupă va avea o durată de 5 zile. Asociația alocă 120 de locuri pentru tinerii din Sectorul 3 București cu vârsta cuprinsă între 14-35 de ani care sunt interesați să-și dezvolte deprinderile în a susține un discurs public pentru dezvoltarea personală și profesională, precum și dezvoltarea lor pentru a intra pe piața muncii. Prin realizarea workshopurilor de public speaking, îi vom ajuta pe tineri șă își ordoneze ideile, să își stăpânească emoțiile și să se exprime, adaptându-și discursul în funcție de publicul țintă.

Atelierele vizează acumularea de abilități de dicție (tipuri și exerciții de respirație, asimilarea sunetelor, evitarea dezacordurilor, prevenirea defectelor de vorbire) și tehnici de prezentare (tehnica vorbirii, gestionarea și controlul emoțiilor, gestionarea situațiilor de criză dintr-un discurs). După finalizarea fiecărei grupe a atelierelor de public speaking, fiecare participant va deveni speaker. Scopul acestei activități este de a crește gradul de asimilare a noilor abilități învățate în urma workshopurilor. Aceștia vor asimila mult mai bine toate noțiunile prezentate de traineri specializați, deoarece va fi primul moment în care vor pune în practică elementele învățate la cursuri.

Participanții se pot înscrie la cursuri prin completarea formularui prezent la această adresă electronică, regăsit de altfel și pe website-ul Asociației Better Youth. Tel: 0729/050.803 sau prin E-mail: asociatiabetteryouth@gmail.com
Adresa asociației: Str. Int. Aurel Ciurea nr. 2, bl. S41, sc. 1, et. 7, ap. 24, sector 5, București

Notă. Înființată la începutul anului 2017 de trei tinere studente, Asociația Better Youth are ca  scop promovarea oportunităților în rândul tinerilor din România prin derularea de proiecte de  dezvoltare a competențelor profesionale și personale ale acestora. Direcțiile pe care asociația se  axează pentru a-și atinge scopul sunt educația și dezvoltarea tinerilor. Motivația membrilor de a se implica în proiect derivă din dorința de a furniza soluții educaționale complementare care se adresează exclusiv tinerilor și modului lor de gândire, astfel asigurându-le competențe ce întregesc cunoștințele obținute prin educația formală.
Stelian Raicu,
Responsabil PR Asociația Better Youth

„Urmuz şi Eminescu”. Editorial – Revista de Cultură „Curtea de la Argeș” (Corespondență de la Acad. Gheorghe Păun – Redactor șef)

Lucrările „Receptologia. Tratat de receptologie extinsă. Principii, modele, repere hermeneutice pentru o revoluție conceptuală în secolul 21” („A treatise of extended receptology: principles, models, hemeneutical landmarks for 21-st century concepyual revolution”) și „Introducere în Doctrinologie. Tratat despre știința prognozelor minimale: Principii, strategii, ipoteze” – Recenziile eruditului Dr. Mihai Neagu Basarab (medic, istoric, scriitor, publicist, directorul Institutului Român și al Bibliotecii Române din Freiburg-im-Breisgau, președintele Academiei Germano-Române din Baden-Baden). Lucrările profesorilor Thomas Csinta și Narcis Zărnescu la Sesiunea Științifică anuală a Academiei germano – române din Baden – Baden (landul Baden-Württemberg)

Țebea – Comemorarea a 151 de ani de la moartea marelui revoluționar român pașoptist Avram Iancu în prezența G-ralului de Bg (r). Constantin – Bartolomeu F. Săvoiu (înalt demnitar al masoneriei naționale și internaționale, Suveran Mare Comandor, Mare Maestru al MLNR 1880, directorul jurnalului independent „Patria Română”) însoțit de prof. dr. Thomas Csinta (jurnalist de investigații criminale, director și redactor șef al publicației cultural – educaționale și științifice cu caracter socio – judiciar „Jurnalului Bucureștiului” – atașat de presă din partea OADO al Națiunilor Unite la Cuțile cu Jurați ale tribunalelor judiciare franceze)

Centrul Gifted Education. În căutare de noi colegi pentru anul academic 2023 – 2024

„Jaful secolului” de la banca Société Générale din Nisa. O conexiune dintre SAC (Serviciul de Acțiune Civică) gaulle-ist și celebra organizație criminală „French Connexion” într-un „triunghi al bermudelor” determinat de Albert Spaggiari–Jacques Cassandri–Jean Guy. În căutarea și restabilirea adevărului istoric (Partea 1)

Drama de pe Bulevardul La Défense de la Nanterre (Métropole du Grand Paris). Moartea adolescentului franco – algerian Nahel (Naël) Merzouk – o crimă (asasinat) cu caracter rasial (conform organizațiilor musulmane și ale drepturilor omului) sau legitimă apărare din parte polițistului – motociclist Florian Menesplier (conform sindicatelor de poliție și organizațiilor de extremă dreaptă)? Consecințele evenimentului dramatic. În căutarea adevărului istoric.

Accesul în sistemul (ultra)elitist francez, napoleonian, de Înalte Studii „Grandes Ecoles” (științifico – inginerești, economico – comerciale, medico – farmaceutice, social – politice, literar – artistice, judiciare, militare, etc.) – un sistem educativ ultraselectiv, ultraperformant și unic în lume, care domină învățământul superior francez de sute de ani! (Corespondență de la prof. univ. dr. Thomas CSINTA – Paris)

Revista internațională de cultură „Cervantes”: Rezumat al interviului „interzis” al profesorului – cercetător Thomas Csinta, acordat jurnalistului Geo Scripcariu, de la Radio Punct Londra