Acasă Chirurgie plastică-medicină estetică Spitalul „Zetta” – cel mai mare spital și primul hub medical de...

Spitalul „Zetta” – cel mai mare spital și primul hub medical de Chirurgie Plastică din România își consolidează echipa de parteneri

La doi ani de la prima rundă de extindere a echipei de parteneri și după ce a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de aproape 26 Mil Ron, Spitalul Zetta face un nou pas în dezvoltarea și repoziționarea inovativă a brandului său pe piața serviciilor de sănătate private.  Începând cu luna iunie a acestui an, noua formulă a echipei de parteneri îi include pe dr. Ina Petrescu, dr. Alina Mîtcan și dr. Gabriel Alin Sterian, acești medici dobândind recent acest statut prin achiziționarea de părți sociale. 

Cei trei s-au alăturat fondatorului dr. Dragoș Zamfirescu, directorului general Andreea Constantin-Vîlcioiu și dr.-ului Sorin Daniel Nae, în demersul comun de a consolida poziția specială Zetta de lider pe piața operatorilor privați de servicii medicale în domeniul Chirurgiei Plastice și a specialităților conexe. Pentru 2023, Zetta estimează o creștere a cifrei de afaceri de peste 16%.

Zetta a crescut spectaculos în ultimii 10 ani și nu mai poate fi condusă de un om sau doi, chiar dacă de la ei a pornit totul. Chirurgia Plastică, este peste tot în lume, dependentă de medic, și nu de numele spitalului. Viitorul Zetta depinde deci de renumele real al medicilor care sunt convinși că pacienții lor vor fi cel mai în siguranță și mai mulțumiți dacă vor fi opriți în Spitalul Zetta. Eu voi fi foarte atent în continuare la selecția medicilor care vor să opereze în Zetta, și voi fi fericit să cedez părți sociale, pentru a coopta ca parteneri, medici de top, atât din punct de vedere profesional, cât și al caracterului uman“, a declarat dr. Dragoș Zamfirescu, fondator al Hub-ului Zetta.Cooptarea celor trei noi parteneri de business se înscrie în strategia de dezvoltare a Hub-ului Zetta, care va beneficia de experiența, viziunea și pasiunea acestor medici experimentați, talentați și dedicați misiunii alese.

Dr. Ina Petrescu, medic primar Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, este doctor în științe medicale, cu o vastă experiență în Chirurgia Estetică și cea Reconstructivă. Este probabil chirurgul plastician cu cea mai mare experiență în reconstrucția sânului după mastectomie, în special prin folosirea lamboului musculocutanat de latissimus dorsi. A fost medaliată cu aur la Geneva obținând un patent pentru o metodă de studiu a melanomului cu ajutorul nanotehnologiei.

Dr. Alina Mîtcan este un tânăr medic specialist în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă. Este una dintre cele mai talentate, experimentate și muncitoare femei chirurg plastician din România. Are probabil printre cele mai multe ore de operație pe an dintre colegele sale. S-a format operând împreună cu dr. Ina Petrescu și dr. Zamfirescu, dar în ultimii ani s-a afirmat mai ales pe cont propriu.

Dr. Gabriel Sterian este specializat în Ortopedie Pediatrică, cu focus pe chirurgie spinală, scolioză, tulburări de mers, chirurgia piciorului. Este un medic tânăr, deja cu foarte mare experiență extrem de motivat, și cu un viitor foarte promițător. Aspectele juridice ale operațiunilor de vânzare-cumpărare a părților sociale au fost coordonate de o echipă de avocați specializați în drept societar și medical a casei de avocatură Zamfirescu Racoți Vasile & Partners, din care au făcut parte av. Cătălin Micu (partener) și av. Alexandra Nania (avocat colaborator senior).

Notă. Spitalul Zetta este cel mai mare spital privat de Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă din România. Cu o evoluție impresionantă în ultimii zece ani pe piața Chirurgiei Plastice din România, Spitalul Zetta a devenit în acest an primul hub medical de Chirurgie Plastică din România, punând la dispoziție personal medical calificat și experimentat și facilități medicale de vârf pentru medicii din întreaga țară sau din străinătate care aleg sa își opereze proprii pacienți  în cadrul Spitalului.

Nota redacției

„Masoneria trebuie să slujească România” (Corespondență de la Dr. Grid Modorcea, scriitor și cineast, cel mai prolific autor român în viață)

Cours Prépa (CPGE – MPSI – 6). Subiecte de fizică specială pregătitoare pentru concursurile de admitere în sistemul (ultra)elitist al școlilor superioare franceze de înalte studii inginerești (Grandes écoles d’ingénieurs). Electrostatică – Electricitate („Levitație prin interacțiune electrostatică”, „Reglarea automată a temperaturii, utilizarea unei termistanțe”, „Filtru cu structură Rauch”)

Nume și titluri ale Bibliei (Corespondență de la Conf. dr. Nicolae Grigorie-Lăcrița, economist, filosof și scriitor)

În exclusivitate pentru Jurnalul Bucureștiului. Dialog cu eruditul promotor (franco – român) al artei vizuale est – europene Michel Gavaza, președintele prestigioasei asociații franceze de artă contemporană „Soleil de l’Est” (Partea 4 și integral)

Rinocerul: „Batalionul de elită din Istoria literaturii neînregimentate a celui mai prolific scriitor român ‒ Grid Modorcea” (corespondent permanent și membru al Staff-ului Jurnalului Bucureștiului)

„Excesele românismului” și „Seriozitatea lui Eminescu” (fragnente din cartea „Istoria literaturii neînregimente” a lui Dr. Grid Modorcea, scriitor și cineast, cel mai prolific autor în viață) dedicat Simonei Lazăr – Țigău (poet, prozator, eseist, jurnalist și eminescolog, bibliotecarul casei de cultură „Carmen Sylva” din Sinaia, corespondentul Jurnalului Bucureștiului)

Interviul realizat pe tema asasinării profesorului Ioan Petru Culianu, în cadrul emisiunii „Dezbaterea de luni” (RadioPunctLondra), de către Geo Scripcariu (realizator – corespondent permanent al Jurnalului Bucureștiului), cu jurnalistul Petre M. Iancu

„AI sau A nu I?” Editorial – Revista de Cultură „Curtea de la Argeș” (Corespondență de la Acad. Gheorghe Păun – Redactor șef)

Muzeul muntelui de la poalele masivului Parâng – un muzeu la înălţime (Corespondență de la Mihai Vasile – Sângealb, publicist, senior editor al Jurnalului Bucureștiului, membru al AJTR – Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România)

Sociologia matematică și rolul ei în structurile de date ale noii ordini mondiale. „Mecanica socială” a Acad. prof. Spiru Haret – precursor al (psiho)sociologiei matematice (dedicat Generalului Bartolomeu – Constantin Săvoiu, Mare Maestru al Marii Loji Naționale Române 1880)

Cu nostalgie, Sri Lanka – fosta insulă Ceylon, „Insula surâsului și a pietrei lunii”

„Ma thèse en 180 secondes” (Teza mea de doctorat în 180 de secunde) cu profesorul Mohamed Ketata, directorul Biroului pentru Europa Centrală și Orientală al AUF (Agenția Universitară a Francofoniei) și Conferința Alianței Franceze de la Pitești

Accesul în sistemul (ultra)elitist francez napoleonian de Înalte Studii „Grandes Ecoles” (științifico – inginerești, economico – comerciale, medico – farmaceutice, social – politice, literar – artistice, judiciare, militare, etc.) – un sistem educativ ultraselectiv, ultraperformant și unic în lume, care domină învățământul superior francez de sute de ani! (Corespondență de la prof. univ. dr. Thomas CSINTA – Paris)

Concours „Pérpa HEC” (Economique et Commerciale). Fusion des épreuves mathématiques HEC (École des hautes études commerciales de Paris – HEC European business school) et ESSEC (École Supérieure des Sciences Economiques et Commerciales – ESSEC Business School). Enoncés. Les Sujets „Zéro” 2023 (Maths Approfondies & Maths Appliquées)

Concours „Prépa Ecricome” (Les Grandes Ecoles de Commerce et Management – EM Sstasbourg,  KEDGE Business School, Montpellier Business School, NEOMA Business School, Rennes School of Business). Les Sujets „Zéro” 2023 (Maths Approfondies)

„Les grands concours de maths – Grandes Ecoles 2023” (Mines – Ponts – Les Sujets)