Acasă Economie AVBS Credit: Un broker de credite în sistem de franciză poate câştiga...

AVBS Credit: Un broker de credite în sistem de franciză poate câştiga peste 15.000 euro pe lună

357
0


AVBS Credit, companie antreprenorială românească, cu o tradiţie de peste 14 ani în piața de credite bancare, care se află într-o continuă ascensiune, declară că în ultimele 6 luni, rata de accesare prin brokerii de credite AVBS a creditelor ipotecare a înregistrat creşteri de piață de 130% față de aceeași perioadă a anului trecut. Pornind de la acest progres al creșterii pieței de credite, specialiştii din domeniul financiar-bancar au la îndemână oportunităţi de avansare în carieră.

Astfel, angajaţii din domeniul bancar care aspiră la o schimbare şi aleg să se reorienteze în carieră, pot opta pentru a-şi continua planul profesional în brokerajul de credite, ca viitoare alegere. Brokerajul bancar te ajută să treci de la statutul de angajat în sistemul bancar, la cel de antreprenor în brokerajul de credite. Brokerajul bancar în cadrul companiei AVBS Credit are ca fundament interesul suprem al clientului în procesul de creditare și încurajarea spiritului antreprenorial al specialiștilor din sistemul financiar-bancar. Astfel, clienții obțin soluții de creditare potrivite lor, iar experții din banking îşi pot continua cariera alături de AVBS Credit, într-un mediu de lucru sănătos, productiv şi eficient”, mărturiseşte Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Cât câștigă un broker de credite?

Brokerajul bancar asigură refresh-ul carierei tale de specialist bancar. Astfel, expertul cu background financiar-bancar poate oricând să treacă de la statutul de angajat, la cel de antreprenor în sistem de franciză. În acest caz, câştigurile financiare sunt nelimitate, devenind direct proporționale cu propria implicare. Un broker de credite în sistem de franciză, dedicat și implicat total în activitatea sa, poate să câștige chiar și peste 15.000 euro pe lună, adică peste 180.000 euro pe an.

În contextul actual al pandemiei de Covid-19, brokerajul bancar a cunoscut o dezvoltare accelerată. Oamenii apelează într-un număr din ce în ce mai mare la brokerii de credite, aşadar, doar în prima jumătate a anului 2021, vânzările totale de credite bancare intermediate de către companie sunt cu peste 70% mai mari faţă de aceeași perioadă a anului 2020 și cu 65% mai mari decât au fost în primele 6 luni ale anului 2019.

Brokerul de credite poate să acceseze o franciză în domeniul brokerajului bancar şi să beneficieze de toate facilităţile puse la dispoziţie de AVBS Credit, alegând să se ocupe de intermedierea creditelor, în contextul în care băncile și IFN (Instituțiile financiară nebancare) au deja stabilite numeroase parteneriate strategice cu brokerii de credite. Ba chiar mai mult decât atât, instituțiile financiare investesc în brokerii de credite deoarece brokerajul bancar a devenit recunoscut ca un puternic canal de vânzări alternative, rentabil și profitabil, pe termen lung.

AVBS Credit este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de către antreprenorul Valentin Anghel, care oferă servicii de intermedieri credite bancare personalizate și 100% gratuite pentru clienți.

AVBS Credit lucrează cu peste 30 de bănci și IFN (Instituție financiară nebancară) din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră ARBC (Asociația Română a Brokerilor de Credite). Detalii despre obținerea unei francizeAVBS Credit: Detalii Obținere Franciză-AVBS Credit şi Facebook AVBS Credit

Nota redactiei

Instituție financiară nebancară (IFN) este o entitate, alta decât instituțiile de credit (bănci), ce desfășoară o activitate de creditare cu titlu profesional, în condițiile stabilite de lege. În cazul României, înființarea și funcționarea IFN-urilor sunt reglementate de Legea nr. 93/2009 privind instituțiile financiare nebancare. Acestea pot desfășura, în condițiile legii, următoarele activități de creditare:

  • a) acordare de credite, incluzând, fără se limita la: credite de consum, credite ipotecare, credite imobiliare, microcredite, finanțarea tranzacțiilor comerciale, operațiuni de factoring, scontare, forfetare;
  • b) leasing financiar;
  • c) emitere de garanții, asumare de angajamente de garantare, asumare de angajamente de finanțare;
  • d) acordare de credite cu primire de bunuri în gaj, respectiv amanetare prin case de amanet;
  • e) acordare de credite către membrii asociașiilor fără scop patrimonial organizate pe baza liberului consimțământ al salariaților/pensionarilor, în vederea sprijinirii prin împrumuturi financiare a membrilor lor de către aceste entități, organizate sub formă juridică a caselor de ajutor reciproc;
  • f) alte forme de finanțare de natura creditului.

În funcție de natura activitații, instituțiile financiare nebancare au obligația de a se înscrie într-unul dintre registrele BNR: Registrul Special, Registrul General sau Registrul de Evidență. Instituțiile înscrise în registrele Special și General au obligația de a se constitui ca societăți comerciale pe acțiuni și sunt supravegheate de către Banca Națională a României.

Alte articole despre AVBS Credit în Jurnalul Bucureştiului